Nis

Muş Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Muş Alparslan Üniversitesi işbirliğinde ilimizde görev yapan okul Psikolojik Danışmanlarına yönelik olarak Mesleki Atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN GİRECEĞİ LİSELERE GEÇİŞ SINAVI(LGS) KILAVUZU YAYIMLANMIŞTIR.

Ock

2023-2024 Bilim ve Sanat Merkezleri için öğrenci tanılama ve yerleştirme bilgilendirme kılavuzu yayımlanmıştır.

Ekm

Eyl

Muş Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü PDR birimi tarafından rehber öğretmeni bulunmayan tüm okul kademeleri için Okul Rehberlik Çerçeve Programları hazırlanmıştır.

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Muş ili genelindeki okulların risk haritaları sonuçları Muş RAM Pdr Birimi tarafından hazırlanmıştır.

Ara

BİLSEM TANILAMA SÜRECİ

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında rehber öğretmeni olmayan okulların her kademe için ayrı hazırladığımız çerçeve planları yayınlandı.

Eyl

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı yerel hedefimiz olan Şiddeti Önleme ile ilgili hazırladığımız her kademeye yönelik olan eğitim içeriklerimiz yayınlandı.

Ekm

Yerel hedefimiz olan 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' ile ilgili her eğitim kademesi için öğrenci, öğretmen ve veli etkinlikleri yayınlandı.

Etkinliklere ulaşmak için linke tıklayın.

Nis

"Empati, Atılganlık, Motivasyon, İhmal, Zorbalık, Bağımlılık, Öfke" gibi önemli konuların yer aldığı Muş Ram E- Bülteni yayınlandı. keyifli okumalar dileriz.

E-bültene ulaşmak için linke tıklayınız.